Eventuele meerprijzen

Onze prijzen zijn bij de particuliere graven voor het hele gedenkteken zoals het op de foto’s staat, tot een oppervlaktemaat van 180 L x 80 B, inclusief betonfundering, plaatsen en BTW.

Exclusief eventuele accessoires.

Bij een particulier graf maken wij de staande steen 8 cm dik, de banden van de omranding 10 cm breed x 6 cm dik en een eventuele dekplaat 3 cm dik.

Bij een algemeen graf of urnengraf maken wij de steen minimaal 5 cm. dik.

 • Als u dat wilt, of als het verplicht is om het gedenkteken op de maat 200 L x 100 B te maken dan is de meerprijs 10%. De banden van de omranding zijn dan 12 cm breed x 6 cm dik.
 • Als het gedenkteken tot de maat 260 L x 130 B gemaakt moet worden (met uitzondering van zerken) dan is de meerprijs 52 %. De banden van de omranding zijn dan 15 cm breed x 6 cm dik.
 • Als het tot de maat 200 L x 200 B gemaakt moet worden (met uitzondering van zerken), een dubbelgraf naast elkaar, dan is de meerprijs 85%. De banden van de omranding zijn dan 15 cm breed x 6 cm dik.
 • Op sommige begraafplaatsen is het verplicht om funderingspalen onder het door ons geleverde beton aan te brengen. Als dit verplicht is of als u dit zelf wilt dan is de meerprijs daarvan € 47,50 per funderingspaal. Bij gedenktekens tot 200 L x 100 B zijn dat 4 funderingspalen, bij een dubbel gedenkteken, tot 200 L x 200 B, zijn dat 6 funderingspalen. In Zuid-Limburg is het op veel begraafplaatsen verplicht om de funderingspalen in het werk te storten. Eerst worden de gaten voor de palen gemaakt en het beton gegoten met betonijzer. Als dit na een paar dagen uitgehard is dan komen we terug om het betonraam of de betonplaat te plaatsen en het gedenkteken te monteren. De prijs van 1 in het werk gestorte funderingspaal is € 145,-.
 • Het grafnummer moet op sommige begraafplaatsen verplicht in de steen gemaakt worden. Als dat verplicht is dan is de meerprijs daarvan € 64,00.
 • Onze prijs is inclusief plaatsen. Als de begraafplaats erg ver weg is dan vragen wij een kleine meerprijs voor de extra werkuren/kilometers.

Klik op het kaartje voor het gebied met de eventuele meerprijs.

Voor plaatsen ten zuiden van Roermond en op Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Noord- en Zuid-Beveland geldt een meerprijs van € 325,00.

 • De prijs van de gezandstraalde  tekst is € 2,95 per letterteken. De prijs van een aluminium letterteken is € 12,40 inclusief monteren.
 • Wij vragen geen aanbetaling voor grafmonumenten tot een prijs van € 2.000,-.
 • De factuur sturen wij u in de week na het plaatsen.
 • Is de prijs van het gedenkteken hoger dan € 2.000,- dan sturen wij u na opdracht een factuur van het gedeelte boven de € 2.000,-.
 • In de week na plaatsen volgt dan nog de factuur met het restbedrag.

 

* Wij hebben geen toonzaal.                                    * Wij werken niet met vertegenwoordigers.

* Onze prijzen zijn scherp gecalculeerd.              * Ons graniet kopen wij zo scherp mogelijk voor u in.

* Wij hebben geen provisieafspraken met uitvaartondernemingen.

 

Bovenstaande 5 punten maakt het voor ons mogelijk u het mooiste grafmonument voor de laagste prijs te bieden.

 

Onze grafmonumenten, duidelijk met prijzen, kunt u bekijken op de pagina “Grafstenen met prijzen”.