Eventuele meerprijzen

Onze prijzen zijn voor het hele gedenkteken zoals het op de foto’s staat, tot een oppervlaktemaat van 180 L x 80 B, inclusief betonfundering, plaatsen en BTW.

Exclusief eventuele accessoires.

Bij een particulier graf maken wij de staande steen 8 cm dik, de banden van de omranding 10 cm breed x 8 cm dik en een eventuele dekplaat 3 cm dik.

Bij een algemeen graf of urnengraf maken wij de steen minimaal 5 cm. dik.

 • Als u dat wilt, of als het verplicht is om het gedenkteken op de maat 200 L x 100 B te maken dan is de meerprijs 10%. De banden van de omranding zijn dan 12 cm breed x 6 cm dik.
 • Als het gedenkteken tot de maat 260 L x 130 B gemaakt moet worden (met uitzondering van zerken) dan is de meerprijs 47 %. De banden van de omranding                                                       zijn dan 15 cm breed x 6/8 cm dik.
 • Als het tot de maat 200 L x 200 B gemaakt moet worden (met uitzondering van zerken), een dubbelgraf naast elkaar, dan is de meerprijs 75%. De banden van de omranding zijn dan 15 cm breed x 6 cm dik.
 • Op sommige begraafplaatsen is het verplicht om funderingspalen onder het door ons geleverde beton aan te brengen. Als dit verplicht is of als u dit zelf wilt dan is de meerprijs daarvan € 30,00 per funderingspaal. Bij gedenktekens tot 200 L x 100 B zijn dat 4 funderingspalen, bij een dubbel gedenkteken, tot 200 L x 200 B, zijn dat 6 funderingspalen.
 • Het grafnummer moet op sommige begraafplaatsen verplicht in de steen gemaakt worden. Als dat verplicht is dan is de meerprijs daarvan € 64,00.
 • Onze prijs is inclusief plaatsen. Als de begraafplaats erg ver weg is dan vragen wij een kleine meerprijs voor de extra werkuren/kilometers.

Klik op het kaartje voor het gebied met de eventuele meerprijs.

Voor plaatsen ten zuiden van Roermond en op Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Noord- en Zuid-Beveland geldt een meerprijs van € 325,00.

 • De prijs van de gezandstraalde  tekst is € 2,95 per letterteken. De prijs van een bronzen of aluminium letterteken is € 12,40 inclusief monteren.
 • Wij vragen geen aanbetaling voor grafmonumenten tot een prijs van € 2.000,-.
 • De factuur sturen wij u in de week na het plaatsen.
 • Is de prijs van het gedenkteken hoger dan € 2.000,- dan sturen wij u na opdracht een factuur van het gedeelte boven de € 2.000,-.
 • In de week na plaatsen volgt dan nog de factuur met het restbedrag.

 

* Wij hebben geen toonzaal.                                    * Wij werken niet met vertegenwoordigers.

* Onze prijzen zijn scherp gecalculeerd.              * Ons graniet kopen wij zo scherp mogelijk voor u in.

* Wij hebben geen provisieafspraken met uitvaartondernemingen.

 

Bovenstaande 5 punten maakt het voor ons mogelijk u het mooiste grafmonument voor de laagste prijs te bieden.

 

Onze grafmonumenten, duidelijk met prijzen, kunt u bekijken op de pagina “Grafstenen met prijzen”.