Algemene graven en urnengraven

De prijzen zijn voor het liggende gedenkteken tot de oppervlaktemaat 50 x 50 x 5 cm dik en tot 50 x 50 x 5 dik en 50 cm hoog bij een combinatie met een staande steen. De liggende steen of de staande steen met omranding/dekplaat inclusief betonnen fundering (dit alleen bij een combinatie van een liggende met een staande steen), split en/of tuinaarde, plaatsen en BTW. Exclusief accessoires.

Als de liggende steen schuin op een  betonnen steun (een roef of lessenaar) geplaatst moet worden of u wilt dit zelf, dan is de meerprijs daarvan € 98,-.

De prijs geldt voor een oppervlaktemaat tot 50 x 50 cm, als het groter gemaakt moet worden, tot 80 x 60 cm, dan is de meerprijs 35%.

De prijs van de tekst op de steen is € 2,95 per letterteken. Aluminium letters € 12,40 per letterteken.

Op sommige begraafplaatsen is het aanbrengen van funderingspalen of het grafnummer verplicht. Ook kan de begraafplaats een bedrag vragen voor het afgeven van de vergunning.

Kijk op de pagina “Eventuele meerprijzen” voor meer informatie hierover. Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding en meer informatie of bel ons op 06 – 42 40 47 60.